Profi Szerviz

Kiemelkedő minőség és megbízhatóság műszaki szakértőktől

 

Hőszivattyú szerelés árak

Minden ár adat fizetendő bruttó összegben értendő.

Szakmunkás óradíj új berendezés telepítésekor (hőszivattyú berendezés szerelő, lakatos, villanyszerelő, műszerész):

            7 500.- Forint / óra / fő

Helyszíni rezsi óradíj olyan esetekben, amikor nem új berendezés telepítését, hanem egyedileg megrendelt munkát végzünk (pl. átalakítás, áthelyezés, nem garanciális javítás). Ezekben az esetekben (nem új telepítés) a rezsi óradíj mindig ugyanez az állandó érték, függetlenül attól, hogy hány kollégánk dolgozik egyszerre az adott feladaton. Annyian mennek, ahány ember közreműködése a feladat elvégzéséhez szakmailag szükséges. Ez az árképzés Önnek nagy biztonságot és kiszámítható költséget jelent:

            7 500.- Forint / óra

Bekerülési költség:

A személyes megbeszéléseink alapján, pontosan az Ön igényei szerinti berendezés részegységeire, a rendszer tervezésére és telepítésére vonatkozó árajánlatot a helyszíni felmérés alapján tudunk adni. A felmérés során végzett szakértői tevékenység és az árajánlat elkészítése díjmentes.

Ha a berendezés beszerzésének finanszírozásához Ön valamilyen pályázati támogatást is igénybe szeretne venni, akkor a pályázat elkészítésében és a pályázati folyamat koordinálásában is tudunk segítséget biztosítani. A pályázat menedzselés díja a rendszer jellegétől és az aktuálisan elérhető pályázatok típusától függ.

 

 

 

 

    Kapcsolat:

    Telefon: +36 30 780 4674

    Fax: +36 72 310 259

    profiszervizpecs@gmail.com

    7624 Pécs, Tiborc utca 38/C

    Minőség biztosítás, esetleges

        panasz: +36 20 923 4386